Удар по Селидовому: серед загиблих вагітна та мати з восьмирічною дитиною (фото, відео)

Масована атака російських окупантів призвела до загибелі трьох людей та поранення 12 осіб у Селидове

За інформацією Міністерства охорони здоров'я та Офісу генерального прокурора, унаслідок масованої атаки російськими окупантами по Селидове Донецької області загинули троє людей. Серед загиблих була вагітна жінка і мати з восьмирічною дитиною. Крім того, ще шестеро пацієнтів отримали поранення, включаючи шестимісячного хлопчика.

«Вночі ворог атакував чергову лікарню (Донеччина). Троє загиблих: вагітна жінка та матір з 8-річною дитиною. Ще 6 пацієнтів поранені, серед них 6-місячний хлопчик», - йдеться у повідомленні МОЗ.

Також було відзначено, що серед поранених є принаймні один співробітник лікарні, але деталі ще уточнюються.

Зазначається, що 32 пацієнти, які не постраждали, були евакуйовані з місця події, повідомили представники МОЗ.

Ракетна атака на Селидове: що відомо про подію

Згідно з даними слідства, у ніч на 14 лютого російські війська здійснили масовану ракетну атаку на місто Селидове. Під час обстрілу був зруйнований п'ятиповерховий житловий будинок, що призвело до трагедії. П'ять осіб отримали різні травми, серед них троє дітей 7, 12 і 16 років, а також один чоловік 52 років. Всіх постраждалих з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано.

Нагадаємо, що вночі на 14 лютого російські загарбники обстріляли Селидове Донецької області, внаслідок чого були зруйновані 12 квартир в одному під'їзді і поранено двох дітей.