Українець запровадив новий рівень світового банківського сервісу

2023 року український підприємець та мільярдер Михайло Романенко (Mykhailo Romanenko) запустив новий необанк "Eternity Business", зареєстрований у Лондоні, Британія.

Ця фінансова установа вже з моменту свого старту здобула велику популярність у європейців. Банк "Eternity Business" та його засновник отримали низку нагород європейських організацій, зокрема "International Investment CONGRESS", "ОБСЄ" (а саме INTERNATIONAL DIPLOMATIC MISSION), премію та Орден "Світової Культурної дипломатії".

Унікальність Банку Eternity.business лежить у його винятковому інвестиційному продукті, а також спеціалізованій web-платформі для взаємодії з ним. У перші дні після запуску пропозиція від Eternity Business банку викликала великий ажіотаж серед інвесторів. Як результат платформа була номінована на премію як найкращий інвестиційний продукт Міжнародним інвестиційним конгресом.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За високий рівень фінансової безпеки Міжнародна дипломатична місія ОБСЄ удостоїла перемоги в цій номінації засновника Eternity Business Михайла Романенка.

Банк "Eternity Business" планує зробити справжню революцію у сфері фінансових та інвестиційних послуг. Рахунки клієнтів за допомогою інноваційної веб-платформи матимуть можливість розміщувати як фіатні кошти, так і криптовалюти. Універсальна преміальна карта банку, прив'язана до такого рахунку, тепер буде єдиним інструментом, який об'єднує всі фінансові сфери та продукти.

На додачу, у своєму особистому кабінеті клієнти можуть отримати повний сервіс обміну/купівлі/продажу криптовалют, і найголовніше отримати можливість розміщувати ці активи у банківських інвестиційних продуктах. Весь процес відстеження своїх інвестицій абсолютно прозорий для клієнта: він бачить повністю підсумкову прибутковість своїх інвестиційних продуктів, щотижневу статистику нарахованих та виплачених доходів, та ще багато інших опцій.

Керівництво банку з гордістю заявляє, що подібний сервіс та послуги до появи "Eternity Business" були просто недоступні на одній платформі. Клієнтам потрібно було користуватися послугами відразу кількох окремих компаній і банків, самостійно контролювати кожен етап, витрачати набагато більше зусиль і часу. Тепер це все стало можливим на платформі банку Eternity Business.

Говорячи про "Eternity Business", не можна залишити без уваги і його засновника. Михайло Романенко співзасновник Danvel Group corporation, засновник Eterninty Business, підприємець та інвестор. Михайло заснував свою корпорацію у 2014 році. Все почалося у Києві з невеликого офісу. Нині команда Михайла налічує кілька сотень співробітників, а Корпорація кілька компаній у різних країнах. Філії корпорації розташовані в Дубаї, Лондоні, Цюріху, Відні, Сінгапурі. Компанії Михайла співпрацюють з такими корпораціями, як JPMorgan Chase, China Construction Bank, ALIPAY, HSBC, BlackRock, Goldman Sachs.

Михайло Романенко та його підприємства роблять величезний внесок у розвиток міжнародних освітніх ініціатив. Ведуть активну благодійну діяльність протягом 2022-2023 років на території України та за її межами, надають допомогу громадянам України у Європі.

Банківська система України готова до функціонування без готівки. Проте жодна країна світу ще не має такого досвіду, і певний обсяг готівки все ж повинен бути в обігу. Про це повідомила перша заступниця голови Національного банку Катерина Рожкова.

За її словами, оскільки такої практики в світі немає і все ж якась частина готівки має бути в обігу, Україна має прагнути до збільшення безготівкових розрахунків.