Українські хакери розмістили відео про втрати окупантів на ворожих сайтах

Відео втрат окупантів на ворожих сайтах
Відео втрат окупантів на ворожих сайтах

Проукраїнські хакери розмістили відеоролик на 19 сайтах, де військові скаржаться на недостатню підтримку в бою з боку свого командування. Цю інформацію оприлюднила АрміяInform.

Зазначається, що відео було розміщене на ворожих сайтах, які належать компаніям, що здійснюють будівельні та інженерні роботи на користь збройних сил Російської Федерації.

У відео російські військові заявили, що «на Україні росіяни своїх кидають на смерть». Вони звинуватили у цьому своє командування.

Відеоролик також показує втрати російських військових та їхній емоційний стан безвихідності.

Як повідомляв портал «Главком», українські хакери втрутилися в роботу сайтів підприємств, що належать військово-промисловим комплексам РФ, на честь Дня Зенітно-ракетних військ, який святкується 8 липня.

«Главком» раніше повідомляв, що військові хакери здійснили втручання у роботу сайтів компаній, що забезпечують військову промисловість ворогів. Замість стартових сторінок цих сайтів з'явилася стилізована труна у вигляді матрьошки з написом «С Дном россии».

Також в Росії відбувся масштабний збій в роботі електронних сервісів через DDoS-атаку від кіберзлочинців Головного управління розвідки України. Раніше було відомо, що затримання заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова стало результатом дій Головного управління розвідки України.

Читайте також