Українські війська підняли прапор у центрі селища Нью-Йорк на Донеччині (відео)

Українські війська підняли прапор в Нью-Йорк на Донеччині
Українські війська підняли прапор в Нью-Йорк на Донеччині

Військові 2 механізованого батальйону 53-ї бригади встановили прапор 53-ї бригади на великому елеваторі у селищі Нью-Йорк на Донеччині. Бригада оприлюднила відповідне відео в Instagram.

«Нью-Йорк, великий елеватор, який підіймається над полем бою, є символом стійкості. І саме там, незважаючи на постійні обстріли, гордо хвилюється прапор 53-ї бригади, який був вивішений воїнами 2 механізованого батальйону під шквальним вогнем артилерії, російського FPV», - підкреслили у бригаді.

«Це відео не залишає сумнівів: Нью-Йорк наш, і вистояв лише завдяки героїзму 53-ї бригади. Кожна позиція була захищена з відчайдушною мужністю, кожен воїн боровся до останнього подиху. Противник не зміг зламати наш дух. Кожна спроба захопити селище розбивається об непохитну рішучість наших солдатів. Прапор, який гордо височіє на елеваторі, - це символ нашої перемоги над смертю, страхом і ворогом», - розповіла 53 ОМБр.

Військові 12-ї бригади спеціального призначення "Азов" повернули під свій контроль частину селища Нью-Йорк на Донецькому напрямку і деблокували оточених українських військових.

Читайте також

У Ялті стався потоп
сьогодні, 20:38 52 переглянули
Затоплені вулиці Ялти