Українські військові та родини загиблих воїнів отримали сертифікати на купівлю житла

Сертифікати на купівлю житла для військових
Сертифікати на купівлю житла для військових

Президент України вручив сертифікати Героям України та полеглим воїнам

Президент України Володимир Зеленський вручив сертифікати на отримання квартир героям України та членам родин полеглих воїнів, які посмертно отримали це звання. Про це повідомляє Офіс президента.

Кожен наш воїн має знати: "Я захищаю Україну, і Україна захищає мене". Це фундаментальний принцип, на якому має будуватися державна політика щодо захисників і захисниць. До кожного, хто боронив і боронить Україну, повинно бути забезпечення і гідне ставлення

, - наголосив глава держави.

Володимир Зеленський вручив сертифікати 25 воїнам та рідним полеглих військовослужбовців, представникам різних військових служб.

Ініціатива була започаткована торік у грудні. Президент подякував усім українським захисникам і закликав завжди пам'ятати про тих, хто віддав своє життя заради України.

Президент Володимир Зеленський підписав указ про надання житла громадянам, яким присвоєно звання Герой України.

Статут звання Герой України доповнено новим розділом, який передбачає, що "особам, яким присвоєно звання Герой України з нагородженням орденом "Золота Зірка", може надаватися одноразова адресна допомога у вигляді житлового приміщення для постійного проживання без врахування наявності таких осіб у списку громадян, які потребують поліпшення житлових умов".

Читайте також