Україну накриє не весняна погода: синоптик попередила про похолодання, сніг та дощ

Погода в Україні: де буде похолодання і де затримається тепло

Синоптик Наталія Діденко попередила українців про похолодання у декількох областях країни і розповіла, де тепло буде триматися.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

У четвер, 18 квітня, похолодання більше відчутне буде у західних і північних областях, а також у значній частині центральної частини. Температура повітря тут очікується на рівні +6+12 градусів. Але на сході країни буде тривати літня спека з температурою +24+29 градусів.

Також, згідно зі словами синоптика, тепло буде триматися у Дніпрі та Кропивницькому з районами. Тут вдень очікується +19+22 градуси, але подекуди може бути до +24 градусів. Однак на Одещині буде прохолодно з температурою +17+19 градусів.

"Там, де тепліше - прогримлять грози", - зазначила синоптик.

У Києві також буде прохолодно і йтимуть дощі. Також очікується сильний вітер. Максимальна температура повітря коливатиметься близько +7 градусів.

Проте, надалі температура повітря почне підвищуватися в Україні, а на сході вона вирівняється до +14+19 градусів. Варто звернути увагу, що у ніч на суботу очікуються заморозки у більшості областей країни, крім південної частини.

Раніше синоптики вже розповідали про погоду у квітні.