«Укрзалізниця» повідомила про наслідки сьогоднішніх масових атак Росії

Російська атака на «Укрзалізницю»

«Укрзалізниця» повідомляє про масові атаки російських загарбників. Інциденти сталися у трьох регіонах України», - повідомили в компанії.

В результаті ворожого наступу на Донеччині загинуло троє працівників залізниці, а четверо отримали поранення. Постраждалі госпіталізовані. «Німе горе і велика трагедія для колег та сімей загиблих.» - йдеться у заяві. 

  • Богдан Ковальов, 26 років.
  • Сергій Кузнецов, 37 років.
  • Михайло Бандрівський, 26 років.

Усі троє працювали електромеханіками на залізниці.”

Подальше обстрілювання інфраструктури

Крім того, російські загарбники зачепили Харківщину, де постраждали троє співробітників. На Черкащині злочинна атака призвела до пошкодження залізничної інфраструктури, але без жертв. 

Залишається актуальним, що триває 792-ий день війни Росії з Україною. За минулу добу було зафіксовано 104 бойових зіткнення. Російські військові здійснили 13 ракетних та 56 авіаційних ударів, а також 105 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та мирних населених пунктах. На жаль, серед цивільного населення є загиблі та поранені. Багатоповерхівки та інші об'єкти цивільної інфраструктури отримали значні руйнування та пошкодження.