«Укрзалізниця» запускає додаткові рейси з Києва до Одеси: графік

Розклад додаткових рейсів Укрзалізниці з Києва до Одеси
Розклад додаткових рейсів Укрзалізниці з Києва до Одеси

Укрзалізниця оголосила про призначення додаткових рейсів Інтерсіті+ між Одесою та Києвом

Пресслужба "Укрзалізниці" повідомляє, що "Укрзалізниця" оголосила про призначення додаткових рейсів Інтерсіті+ між Одесою та Києвом.

Вказано, що поїзд №761/762 вирушатиме по окремих датах з Києва о 06:03, а з Одеси – о 14:20. Квитки вже можна придбати у застосунку "Укрзалізниці".

У компанії додали, що маршрутом курсуватиме "Тарпан" – міжрегіональний двосистемний поїзд ЕКр1-001, який цього літа святкує рівно 10 років експлуатації та пройшов плановий ремонт.

Нагадаємо, 8 серпня, "Укрзалізниця" у партнерстві з ЮНІСЕФ запустила в рейс перший дитячий вагон маршрутом Харків – Ясіня у складі поїзда №15/16. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Залізничники зазначають, що купейний вагон адаптований для комфортної та безпечної подорожі родин з дітьми будь-якого віку. Однак, найбільш цікавим вагон буде для дітей до 8 років.

До слова, "Укрзалізниця" втрапила у скандал через чоловіка, який проігнорував усі попередження компанії та придбав квиток у жіноче купе. Та найбільший суспільний резонанс викликали дії провідниці, яка пустила його у вагон та ще й намагалася вмовити жінок прийняти небажаного пасажира до себе.

Читайте також