Уночі Росія атакувала енергетичну інфраструктуру – «Укренерго»

Російські окупанти вчергове атакували Україну та вдарили по енергетичних об’єктах

Уночі 29 березня російські окупанти вчергове атакували Україну та вдарили по енергетичних об'єктах. Про це повідомляє Укренерго.

Унаслідок атаки зазнали пошкоджень теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах.

До того ж, повідомляється, що наразі на Дніпропетровщині застосовані аварійні відключення, на Харківщині графік погодинних відключень.

Повітряна тривога через ракетну небезпеку

Нагадаємо, в усіх областях України вночі 29 березня було оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну небезпеку. Станом на 6:08 оголошено відбій.

"Ракетна небезпека в областях, де оголошена тривога! Попередньо здійснено пуски крилатих ракет з літаків Ту-95МС!" - повідомляли Повітряні сили ЗСУ.

Окупанти атакували українські міста та злітав МіГ-31К

Одночасно окупанти атакували українські міста "шахедами". Також під час тривоги злітав МіГ-31К з аеродрому Саваслейка, росіяни запускали "Кинджали", була балістика з Криму.

Як повідомлялося, у ніч на 29 березня в Дніпрі та Кам'янському Дніпропетровській області пролунали вибухи. Ворог атакував критичну інфраструктуру області. До того ж, внаслідок останньої ворожої атаки є поранений у Кам'янському районі. Чоловік госпіталізований у важкому стані.