Ураження російського порома та аеродрому «Маринівка». Головне за 22 серпня

Порушення російського порома і аеродрому «Маринівка»
Порушення російського порома і аеродрому «Маринівка»

У порту "Кавказ" було атаковано залізничний пором "Акватрейдер" із паливними цистернами. На поромі знаходилися 30 цистерн з пальним та п'ятеро членів екіпажу. Згодом стало відомо, що пором затонув у порту "Кавказ", а всі члени команди загинули. Росіяни звинуватили в ударі Україну, але українська сторона не коментувала ці звинувачення.

Третя окрема штурмова бригада розпочала наступ на Харківщині і взяла під контроль батальйонний район оборони окупантів та просунулася углиб фронту на 2 кв. км. Внаслідок операції втрати ворога складають три сотні особового складу та розбите або уражене озброєння й техніка.

У аеродромі "Маринівка" у Росії спостерігалася атака на склади з КАБами та паливом, які використовувалися для бомбардувань української лінії фронту. Унаслідок атаки було знищено російський літак і пошкоджено інші ангари.

Служба безпеки оголосила про підозру священнику-ювеліру Московської церкви з Луганська, який незаконно постачав представникам Російської православної церкви дорогоцінні вироби.

Президент України Володимир Зеленський вручив відзнаки "Національна легенда України" ще одинадцятьом людям, які прославляють Україну. Серед нагороджених є українська співачка та акторка Ніна Матвієнко, американський бізнесмен і філантроп Говард Баффет та інші.

Читайте також