Ющенко здивував українців незвичайним автографом (фото)

Ющенко здивував українців незвичайним автографом
Ющенко здивував українців незвичайним автографом

Віктор Ющенко вкотре вразив українське медіаполе. Цього разу – завдяки незвичайному автографу, про який розповів український журналіст та ведучий Василь Зима на сторінці Facebook.

Як зазначається у дописі, третій президент України під час спілкування із журналістом залишив йому незвичайний автограф. Окрім підпису Ющенко намалював українську традиційну хатину та написав слова подяки за роботу.

Журналіст Василь Зима поділився враженнями від отримання автографа Віктора Ющенка. Зі слів Зими, цей автограф - щось неймовірне. Тепер у нього є згадка та малюнок від живої історії України. Автограф був намальований на книзі Віктора Ющенка з назвою "Недержавні таємниці. Нотатки на берегах пам'яті", де він розповідає про формування незалежної України.

Цей автограф вразив багатьох користувачів соціальних мереж, які були здивовані талантом третього президента. Люди залишили безліч позитивних коментарів, висловлюючи захоплення малюнком та підписом Віктора Ющенка.

  • Прекрасний автограф;
  • Він дуже гарно малює;
  • Браво, Вам і Віктору Андрійовичу;

Багато людей почали пригадувати, як вони відвідували схожі хати своїх рідних і ділилися цими історіями.

Нагадаємо, з 2024 року Ющенко активно долучається до Ютуб-проєктів, де він обговорює історію та політику України. Через нещодавне виконання пісні "Sorry Seems to Be the Hardest Word" з групою гумористів та блогерів, Віктор Ющенко привернув увагу до збору коштів на дрони та автомобілі для захисників України.

У цьому відео Віктор Ющенко грає на фортепіано та повторює у такт музиці "Це так".

Читайте також