Успіння святої Анни 2024: привітання у прозі, віршах та листівках

Успіння святої Анни 2024: привітання у прозі, віршах та листівках
Успіння святої Анни 2024: привітання у прозі, віршах та листівках

25 липня відзначається Успіння святої Анни, матері Пресвятої Богородиці. Це важливе православне свято, хоча ім'я святої Анни не згадується в Біблії. Відомості про неї знаходяться в апокрифічній літературі.

У цей день в церквах відбуваються спеціальні літургії, під час яких моляться за здоров'я та добробут родичів і близьких. Віряни приносять свічки та інші символічні дари, щоб вшанувати святу Анну і просити її заступництва та благословення.

З нагоди Дня Ангела Анни підготували добірку найкращих привітань у віршах, прозі та листівках.

Привітання з Днем Анни у прозі

Вітаю з Днем Анни! Бажаю, щоб ім'я Пресвятої Богородиці стало твоїм захистом та оберегом. Нехай тебе охороняє, дарує надію, мислену чистоту, міцну віру, мир та спокій.

***

Анна, прийми наші вітання! Бажаємо тобі всіх земних благ, але лише тих, які не завдають шкоди твоїй репутації. Щастя, сили, вірних друзів, достатку, успіху в кар'єрі!

***

Вітаю з Днем Анни! Бажаю, щоб ім'я Пресвятої Богородиці стало твоїм захистом та оберегом. Нехай тебе охороняє, дарує надію, мислену чистоту, міцну віру, мир та спокій.

***

Анна, вітаю з іменинами! Бажаю багато незабутніх подій у твоєму житті! Нехай все навколо приносить радість, задоволення та цікавість! Посмішок, добра, щедрості, любові, тепла, достатку, фінансової незалежності та щастя людського!

***

З Днем янгола Анни! Бажаю тобі ніколи не здаватися. Нехай твій охоронець-ангел допомагає тобі летіти, навіть коли здається, що крила опускаються вниз!

***

У цей день твій ангел святкує свої народини. Тож я бажаю, щоб він завжди був поруч з тобою, Анно, і добре виконував свої обов'язки!

***

Вітаю тебе з Днем Ангела, Анна! Бажаю, щоб посмішка ніколи не покидала тебе, а твій ангел приносив тільки добро, а його крила лагідно обіймали всі твої мрії. Бажаю, щоб кожен момент твого життя був наповнений небесною гармонією.

***

Вітаю тебе від щирого серця з Днем Ангела. Бажаю медового щастя і солодких поцілунків, міцних обіймів і надійних сподівань. Нехай твоє життя буде сповнене щасливими початками і радісним настроєм, красивими закінченнями і неймовірною радістю душі.

Привітання з Днем Анни у віршах

З Днем святого Ангела, Анно, я вітаю,Бажаю тобі кохання та перемогу.Здоров'я чудового, міцного та щасливого,Натхнення, надії, благословення від Господа!

***

З Днем Ангела Анни я вітаю,Бажаю всіх найкращих земних втіх.За людяність, доброту, радість серця,За щиру усмішку життя вдачі.

***

Нехай щастя довгоочікуванеНа поріг твій постукаєІ в День святої АнниВсе в житті розквітне!

***

Нехай ангел тебе від тривог оберігає,Від лиха і біди зберігає.Хай щастя посилає Господь ласкавий,І завжди тобі допомагає!

***

Хай добрий ангел тебе береже від лиха,Дарує щастя, ласку і доброту.Анна, бажаю тепла, кохання,Удачі і щастя невпинного!

Хай твоя доля завжди несе з собоюРадість і достаток,Хай поруч іде твій ангел-охоронець,Захищаючи тебе від усякого лиха.

***

Анна, з Днем Ангела щиро вітаю,Бажаю блакитного неба і безмірного щастя!Нехай твоє здоров'я буде кришталевим,Щастя помітним і досить міцним.

Хай ангел захищає тебе і оберігає,А Бог благословляє тебе на щастя.Хай радість і посмішки цвітуть в твоєму серці,А люди тебе дарують добром.

***

Нехай ангел святкує твоє свято,Лагідно обіймає своїми крилами.Нехай приносить щастя і добро твоєму порогу,І нехай твоя доля буде завжди доброю.

***

Бажаю, щоб твій ангел завжди тебе охороняв,Дарував радість і здоров'я безмежне.Анна, зичу тобі тепла і щастя,Любові і удачі непомірної.

День Анни – привітання у листівках

Читайте також