В Італії знайдено мертвою українку біля підніжжя скелі

Мертва українка біля підніжжя скелі
Мертва українка біля підніжжя скелі

33-річну українку Марту-Марію Огризко знайшли мертвою під скелею в Італії. Її співмешканець-росіянин був заарештований під звинуваченням в жорстокому поводженні з нею. Тіло жінки мало травми від падіння і сліди побоїв. Цю інформацію повідомляє RaiNews 24.

За даними, українка впала з двохметрової висоти скелі і звернулася за допомогою до свого співмешканця через Whatsapp і телефон, але він ігнорував її прохання. Наступного ранку її знайшли мертвою після цілої ночі, проведеної в кущах.

Перевірка мобільного телефону чоловіка показала, що жінка зверталася до нього декілька разів у суботу, 13 липня, і просила про допомогу, але він не допоміг. Під час їхніх стосунків він нерідко нападав на неї і погрожував, навіть використовуючи ніж.

Одного разу він спалив її одяг і кинув її у вогонь, що викликало опіки другого ступеня на сідницях, руках і животі. Крім того, він не дозволяв їй зустрічатися зі своєю сім'єю, бо ненавидів українців.

Сестра загиблої жінки розповіла, що він образив їх, назвавши "лайняними українцями, які повинні померти". Декілька разів жінці доводилося звертатися до невідкладної медичної допомоги в лікарні Лакко Амено.

В убивстві дев'ятирічної української дівчинки Валерії в Німеччині підозрюють двох чоловіків з України та Молдови.

Читайте також