В Італії зник літак з пасажирами на борту

Зниклий літак над Італією
Зниклий літак над Італією

У вівторок зранку невеликий літак, що летів з аеропорту Паолуччі неподалік Модени і прямував до Франції, зник з радарів на центральній півночі Італії. Три громадяни Франції перебували на його борту. Про це повідомляє Le Figaro.

Процес пошуків повітряного судна ускладнили погодні умови, повідомили альпійські рятувальні служби регіону Емілія-Романья.

«Літак з трьома громадянами Франції на борту вилетів з аеропорту Паолуччі неподалік Модени (Емілія-Романья) і прямував до Франції», - повідомили рятувальники.

Пошуки розпочались у вівторок ввечері за допомогою літаків та альпійських рятувальних команд на землі, приблизно за 50 кілометрів від аеропорту, з якого вилетів літак.

«На жаль, поточні погодні умови, з дощем, сильним вітром і поганою видимістю, особливо ускладнюють пошуки, тому поки що не можна використовувати вертольоти», - заявила Альпійська рятувальна служба.

Нагадаємо, що під час підготовки до авіашоу на авіабазі біля села Граф Ігнатьєво в центральній Болгарії розбився навчально-тренувальний літак L-39 ZA.

Як повідомлялося, ввечері 11 вересня росіяни обстріляли стрілецькою зброєю легкомоторний літак над Мурманською областю РФ. Його сплутали з безпілотником.

Раніше в Великій Британії літак врізався в рухливу дорогу A419 у Глостерширі. Інцидент стався біля аеродрому Астон-Даун у Фремптон-Менселлі, між Сайренсестером і Страудом.

До речі, відбулась авіакатастрофа з участю двох військових літаків Mirage в Франції.

Читайте також