В Одесі чоловік з жінкою побили патрульну під час вручення повістки

Чоловік і жінка побивають поліцейську
Чоловік і жінка побивають поліцейську

У Одесі під час вручення повістки патрульну поліцейську напали чоловік і жінка. Поліція Одещини повідомила, що їх уже затримали, а третього фігуранта ще розшукують.

За інформацією правоохоронців, водія КІА зупинили працівники ТЦК та СП для перевірки військово-облікових даних. Виявилося, що чоловік протягом кількох років не проходив перевірку медичної комісії, тому йому хотіли вручити повістку.

Чоловік відмовився брати повістку і попросив допомоги свого 43-річного брата. Обидва чоловіки спровокували конфлікт з військовослужбовцями та патрульними поліцейськими, до якого також долучилася 42-річна жінка.

Поліція повідомляє, що, переглянувши відеозаписи з боді-камер поліцейських, встановили, що 43-річний чоловік схопив патрульну за ноги і впав на землю, а 42-річна жінка декілька разів ударила поліцейську по голові. Крім цього, фігурант заважав руху транспорту, вибігав на проїжджу частину дороги.

Чоловіка і жінку затримали, але ще вирішується питання про повідомлення їм про підозру.

У зв'язку з побиттям поліцейської, слідчі розпочали досудове розслідування і звинуватили правопорушників за статтею 345 Кримінального кодексу - насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Водія КІА також побив військовослужбовця і втік з місця події. Його зараз розшукують.

Нагадаємо, недавно поліція затримала жителя Одеської області, який практично вбив двох незнайомців.

Раніше повідомлялося, що в Одесі чоловік непристойно звернувся до працівників ТЦК і напав на військовослужбовців, які проходили реабілітацію.

Читайте також