В Одесі на блокпосту водій наїхав на військовослужбовців ТЦК

Автомобіль на блокпосту у Одесі
Автомобіль на блокпосту у Одесі

У Одесі невідомий водій наїхав на військовослужбовців ТЦК і протягнув їх на капоті автомобіля. Приморський район Одеси потрапив у прикрий інцидент, внаслідок якого два військовослужбовці отримали травми. Ця інформація надійшла від Одеського обласного ТЦК та СП.

Зловмисник проявив агресивну поведінку на блокпосту, де військовослужбовці виконували оповіщення цивільного населення. Кермовник у злочинному задумі впевнено рушив на автомобілі від поліції і затримав двох військовослужбовців на капоті, їх тримали на значній відстані. Це призвело до травм голови одного з постраждалих.

Обом військовослужбовцям була надана медична допомога. Вони дали свідчення, які будуть використовуватися для притягнення водія до відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Поліція розшукує невідомого водія. Керівництво Одеського обласного ТЦК та СП повідомило, що контролює ситуацію.

Також, в іншому місті - Дніпрі, відбувся конфлікт, коли група невідомих напала на колишнього бійця спеціального підрозділу Кракен, який гуляв з дитиною. Невідомі атакували чоловіка без будь-яких облективних знаків, ухопивши дитину і вкласли його у кайдани. У результаті чоловік отримав тілесні ушкодження. Вже відкрито два кримінальні провадження щодо цього інциденту.

Читайте також