В Одесі під час тривоги прогриміли вибухи

У Одесі вибухи пролунали після оголошення повітряної тривоги

28 березня вранці в Одесі прогриміли вибухи одразу після оголошення повітряної тривоги. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, а також телеканал «Суспільне» та Telegram-канал Повітряних сил України.

За даними Повітряних сил, на Одещину летіла російська ракета.

Ракета на Одещину

Голова ОВА закликав мешканців забратися в укриття.

Одеса та район, в укриття

Кіпер також закликав залишатися в укриттях до спливу загрози.

Жителі Одещини, не поспішайте виходити з укриттів! Загроза триває

Нагадаємо, що вночі на 28 березня російські загарбники запустили «шахеди» по Україні. У Харкові та Дніпрі також прогриміли вибухи. Повітряні сили повідомляли про рух безпілотників у бік цих міст. Після 00:10 в Харкові пролунали щонайменше два потужних вибухи.

Також веткаці атакували Шевченківський район Харкова, що призвело до пошкоджень цивільної житлової інфраструктури. Загинула одна людина, а 16 людей отримали поранення.

Протягом 764-ої доби повномасштабної війни з Росією, було зафіксовано 60 бойових зіткнень. Ворог здійснив 11 ракетних ударів, 77 авіаційних ударів та 141 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Також нічною атакою були застосовані російські безпілотні літальні апарати типу «Shahed», деталі щодо цієї атаки з'ясовуються.