В Одесі пролунало декілька вибухів

В Одесі стався вибух: є постраждалі

Сьогодні зранку, 10 квітня, у місті Одеса стався вибух, про це повідомляє suspilne.media. У регіоні триває тривога, проте рівень небезпеки не оголошено.

«В Одесі пролунав вибух», - йдеться у повідомленні.

Після певного часу місцеві мешканці почули звуки нового вибуху.

Раніше з'явилася інформація, що ніч на 10 квітня російські загарбники атакували Одеську та Миколаївську області. Внаслідок цього постраждали об'єкти енергетичної інфраструктури, а також троє людей отримали поранення.

Учасники нападу спрямували ракети на Одещину, включаючи балістичні, призначені для впливу на критичну та транспортно-логістичну інфраструктуру. Наразіє відомо, що два працівники транспортного підприємства серйозно постраждали.

Крім того, через атаку в Одесі був пошкоджений енергетичний об'єкт, приватний будинок і кілька автомобілів. Один мешканець також отримав поранення, повідомив міський голова Геннадій Труханов.

Зазначимо, що російські загарбники вночі на 10 квітня атакували Одеську область різними типами ракет та ударними БПЛА типу Shahed. Вони запустили 17 ударних БПЛА типу Shahed-131/136 з мису Чауда, дві крилаті ракети «Іскандер-К» та одну балістичну ракету «Іскандер-М» з окупованого Криму. Армія України відбила атаку, використовуючи зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та мобільні вогневі групи Сил оборони。

Нагадаємо, що вранці 10 квітня у Одесі пролунав вибух. Раніше Повітряні сили повідомили про ракету, яка наближалася до Одеської області через акваторію Чорного моря.