В Одесі проведуть благодійний аукціон до Дня Незалежності

Благодійний аукціон до Дня Незалежності
Благодійний аукціон до Дня Незалежності

У місті Одеса відбудеться благодійний аукціон під назвою "Україна понад усе" до Дня незалежності. Головною метою заходу є збір коштів на лікування поранених військових у одеських шпиталях та лікарнях. Про це повідомив організатор заходу - волонтер Денис Попков.

Цей аукціон вже п'ятий за рахунком. Більшість представлених лотів - іграшки, які створені волонтерами в техніці аміґурумі. За словами Попкова, майстри передали свої вироби безоплатно.

"Цей аукціон є важливим, тому що нам вдалося залучити майстринь з усієї України, крім трьох регіонів. 65 майстринь і один майстер безкоштовно передали близько 150 іграшок. Навіть ті, хто зазвичай займається комерційною діяльністю, надіслали від 1 до 9 виробів. Багато майстринь з прифронтової зони також відгукнулися. Це мешканці Сумщини, Харківщини, Краматорська, Селидова, яких росіяни обстрілюють", - розповідає Попков.

Гроші, отримані від продажу лотів, будуть спрямовані на потреби військових у лікарнях Одеси. Волонтер вже закупив ліки, зокрема знеболювальні препарати для оперованих поранених, а також засоби гігієни, одяг тощо.

"Виклик полягає в тому, щоб залучити достатню кількість учасників для реалізації такої великої кількості лотів, але ми віримо, що це можливо. Цей аукціон демонструє, що навіть після трьох років війни є багато людей, які підтримують Збройні сили і бажають допомогти без втрати віри та мотивації", - зауважив організатор.

Аукціон відбудеться онлайн на сторінці заходу в Facebook. Розпродаж розпочнеться о 9:00 23 серпня та завершиться о 21:00 24 серпня.

Читайте також