В Одесі трирічна дитина випала з вікна п'ятиповерхівки

Дівчинка випала з балкона п'ятиповерхівки
Дівчинка випала з балкона п'ятиповерхівки

У Одесі 31 серпня трирічний хлопчик випав з п'ятого поверху будинку. Правоохоронці вивчають причини цього нещасного випадку. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області.

«Дитина випала з вікна балкону квартири, розташованої на останньому поверсі пʼятиповерхівки в Пересипському районі Одеси», – повідомили правоохоронці.

З'ясовано, що нещасний випадок стався, коли батько хлопчика на кілька мить пішов до іншої кімнати. Малюк використав стільчик, щоб дістатися до підвіконня, сперся на москітну сітку і випав.

Наразі дитину доставлено до дитячої обласної лікарні.

«Раніше ця родина у поле зору правоохоронців не потрапляла. За місцем проживання має позитивну характеристику. Зараз поліцейські розслідують всі обставини події», – додали правоохоронці.

Поліція закликає дорослих бути уважними до маленьких дітей і не допускати їх до вікон.

Нагадаємо, у липні в Чернівцях на вулиці Садовій маленька дівчинка випала з вікна третього поверху. Її доставили до лікарні з черепно-мозковою травмою та переломами основи черепа та кісток тазу.

Раніше дворічна дівчинка випала з вікна в одному з багатоповерхових будинків Дарницького району Києва.

Коли поліцейські прибули на місце події, вони встановили, що батьки перебували у стані алкогольного сп'яніння. У цей момент дівчинка самостійно піднялася на стілець на балконі і випала з вікна.

Читайте також