В Одесі вулична бійка ледь не завершилась подвійним убивством

ледь не завершилась подвійним убивством
ледь не завершилась подвійним убивством

У Одеській області затримали чоловіка, який майже вбив двох незнайомців. Про це повідомляє пресслужба поліції.

У вечірній час на вулиці стався конфлікт, в ході якого зловмисник поранив потерпілих ножем і втік. Протягом кількох годин правоохоронці вдалося затримати злочинця, якому було повідомлено про підозру у спробі подвійного вбивства. За цей злочин йому загрожує довічне ув'язнення.

Інцидент трапився пізно ввечері в Приморському районі Одеси.

Учасники конфлікту раніше відпочивали окремо в ресторані, де споживали алкоголь. Коли двоє з них вийшли на вулицю, до них підійшов незнайомець - інший відвідувач закладу. Між ними виник конфлікт, під час якого молодший чоловік почав бити двох старших ножем. Один з постраждалих намагався супротивитися, вдаривши атакувальника обличчям, і той втік.

Свідки події викликали швидку допомогу, і потерпілих було доставлено до лікарні: одного з ножовим пораненням трахеї, а іншого - з відкритим пораненням скроневої ділянки і переломом скроневої кістки.

Точний перелік тілесних ушкоджень і їх тяжкість будуть встановлені під час медичної експертизи.

Медики повідомили поліцію про стан потерпілих. За допомогою оперативників зі слідчими відділу було затримано правопорушника, яким виявився житель іншого району. В нього було вилучено ніж, який буде направлено на експертизу.

Наразі фігуранту повідомлено про підозру у спробі умисного вбивства двох осіб. За дії, передбачені Кримінальним кодексом України, йому загрожує від десяти до п'ятнадцяти років ув'язнення або довічне ув'язнення. Суд встановив для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що 27 липня ввечері біля розважального закладу в Аркадії сталася масова бійка між незнайомцями. Поліцейські, які забезпечували громадський порядок, припинили незаконні дії. Затримані мали ознаки сп'яніння та супротивилися представнику влади, який намагався їх упорядкувати.

Читайте також