В Одесі вводяться графіки відключень світла

Уночі ворог пошкодив енергооб'єкт на території Одеської області. В зв'язку з цим, в місті Одеса та прилеглих районах відбуваються аварійні відключення електрики. Про це повідомило Українське державне підприємство "Укренерго".

За даними компанії, вночі були атаковані високовольтні підстанції в південному регіоні нашої країни.

Через пошкодження обладнання енергетики були змушені здійснити аварійні відключення електрики в місті Одеса та його прилеглих районах. При зростанні споживання обсяг відключень може збільшуватись. Більше інформації на сторінках місцевого обленерго

Також продовжують діяти обмеження на електроенергію в Харківській області та місті Кривий Ріг.

Компанія "Укренерго" закликає шкодливо споживати електроенергію.

Нагадаємо, що внаслідок нічного нападу на енергетичну інфраструктуру в Одеській області без електрики опинилися 10 тисяч споживачів. Крім того, через обмеження електропостачання в Одесі була припинена робота електротранспорту.

Також, у неділю вранці російські окупанти атакували Львівську область крилатими ракетами, внаслідок чого загинула одна людина.

У цілому, вночі на 31 березня російські загарбники атакували Україну за допомогою бойових дронів та різних типів ракет. Наші захисники знищили 18 з 27 ворожих об'єктів.

Внаслідок ворожого обстрілу Харкова ввечері 30 березня був пошкоджений житловий будинок у Шевченківському районі. Загалом, є інформація про двох постраждалих.