В Одесі жінка заради лайків усю ніч знущалася з дитини у прямому ефірі

Жінка з дитиною в прямому ефірі
Жінка з дитиною в прямому ефірі

П'яна жінка знущалася з 2-річної племінниці та транслювала це в соцмережах

У місці Одеса виявили відео, на якому молода жінка пиячить і знущається зі своєї 2-річної племінниці. Жінка транслювала це в прямому ефірі соцмереж, щоб залучити якомога більше підписників. У відео вона п'є горілку та пиво, а також кричить на дитину, шарпає її і використовує ненормативну лексику. Багато людей в Одесі обурилося такими діями, і поліція також звернула увагу на це.

Відео з інцидентом, яке швидко поширилось соцмережами, правоохоронці виявили в інтернеті в день його фільмування. Поліцейські оперативно встановили особу та місцеперебування жінки, яка була на відео з дитиною. З'ясувалося, що це 23-річна рідна тітка дівчинки.

Жінка пояснила, що її цілью було залучення більшої кількості підписників до свого акаунту шляхом демонстрації вживання алкогольних напоїв, "пригощанням" племінниці пивом, лайкою і шарпанням.

Поліція також розшукала матір дитини, 26-річну жінку, яка виховує дитину сама і раніше не була під наглядом поліції або соціальних служб. Вона пояснила, що привезла дитину до сестри на час ремонту у своїй квартирі.

Правоохоронці повідомили про цей інцидент відповідним державним установам і складають акти про вилучення дитини. Дівчинка буде поміщена до медичного закладу для огляду, а опіку над нею буде мати служба у справах дітей Одеської міської ради.

Обидві жінки перебувають у стані алкогольного сп'яніння. Після завершення перевірки правоохоронці нададуть правову оцінку діям родичів дівчинки. Осіб, які допустили протиправні дії відносно маляти, буде притягнуто до відповідальності, на цей час з ними працюють поліцейські.

Інше подібне інцидент в Харківській області

Також раніше слідчі повідомили про підозру трьом людям, які катували та знущалися з неповнолітнього під час окупації у Харківській області.

Читайте також