В окупованому Луганську через мобілізацію назріває транспортний колапс – Центр нацспротиву

Транспортний колапс в Луганську
Транспортний колапс в Луганську

Проблема з громадським транспортом посилюється у Луганську через масову мобілізацію водіїв автотранспорту. За даними Центру національного спротиву (ЦНС), у місті на роботу виходить лише третина необхідної кількості водіїв, оскільки багатьох забрали на війну росіяни. Станом на даний час окупанти не можуть знайти навіть 300 водіїв, щоб забезпечити належну роботу маршрутів в місті.

Незважаючи на це, влада окупаційної адміністрації планує підвищення вартості проїзду з метою поліпшення якості перевезень. Однак місцеві жителі сумніваються, що це рішення допоможе вирішити проблему нестачі водіїв та стану зношеного транспорту.

Окрім цього, виявлено, що чоловіки, які прибувають до ворожої військової частини в Луганську, масово зникають протягом декількох днів. Про це повідомив лідер Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Також, на тимчасово окупованих територіях України, вороги посилили заходи фільтрації серед підлітків з метою запобігання злочинності.

Окупаційна влада продовжує активну кампанію вербування молоді на тимчасово окупованих територіях, створюючи різноманітні "патріотичні" організації, які використовуються як прикриття для військового підготовки підлітків. Цю інформацію оприлюднив Центр національного спротиву.

Читайте також