В окупованому Мелітополі прогримів вибух на дитячих спортивних змаганнях

Вибух у Мелітополі під час спортивних змагань

У тимчасово окупованому Мелітополі під час проведення змагань у спортивному комплексі стався потужний вибух. Дітей терміново евакуювали з будівлі. Про це повідомив глава Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров у Telegram.

Російські окупанти не тільки безперестанку завдають авіаційних ударів по підконтрольній Україні території, вони ще й самі створюють "надзвичайні ситуації" на тимчасово окупованих територіях
, - написав очільник регіону.

За повідомленнями мешканців міста, під час проведення спортивних змагань у мелітопольському спортивному комплексі № 3 стався потужний вибух, який незабаром супроводився терміновою евакуацією дітей з будівлі.

На місце приїхали швидкі та "милиція". Будівля, звісно, оточена, віконне скло вилетіло. Окупанти використовують будь-які методи, навіть цинічні. Сьогодні їх мішенню стали діти...
, - зазначив Федоров.

Повітряний вибух у Запорізькому районі

Нагадаємо, що під час повітряної тривоги в суботу 17 лютого в Запорізькому районі пролунав вибух. Попередньо, ворог поцілив в обʼєкт інфраструктури.

Атака безпілотниками у Нікопольському районі

Крім того, російські загарбники вранці 17 лютого атакували Нікопольський район Дніпропетровської області безпілотниками. Ворожий дрон вгатив в автомобіль із цивільними, тяжкі поранення отримали двоє людей.

724-й день війни

До слова, триває 724-й день повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 90 бойових зіткнень.