В Росії прорахували, скільки Європа втратить на російських туристах

Загальна економічна криза у світі вплинула на різноманітні сфери, включно з туризмом. Не дивлячись на закономірний процес, в Росії все ж знайшли свою причину, чому Європа втрачає гроші. Головним негативним чинником назвали провальний план, в який не входить заохочення туристів саме із Росії.

Держдума заявила, що тільки за сезон 2022 року Європа втратила 21 млрд євро. Тенденція погіршує загальний стан і, як вважчають в Росії, попереду втрати будуть тільки зростати. 

Результат заборони для росіян стане провалом для всіх туристичних країн. Крім втрат на туризмі, як прогнозують російські експерти, трудова міграція також стоїть під великим питанням.

За скромними прогнозами Європа втратить 21 млрд євро через заборони в’їзду нашим громадянам. Закриваючи залізну завісу навкруги своїх країн через власну дурість і недалекоглядності вони карають тільки себе.

Спікер В’ячеслав Володін заявив, що санкції для Росії у сфері туризму не підтримує 80% населення планети. Що стосується підкріплення заяви офіційними даними, то в самій Держдумі подібними "нюансами" не переймаються.