В Україні запрацював перший завод Rheinmetall. Гарні новини від директора концерну

Завод Rheinmetall україна гарні новини
Завод Rheinmetall україна гарні новини

Німецький виробник озброєнь Rheinmetall планує побудувати чотири заводи в Україні, один з яких вже працює. Про це повідомив директор компанії Армін Паппергер в інтервʼю tsn.ua.

«Зараз у нас є виробниче підприємство і підприємство з обслуговування. Наприкінці року ми вже матимемо першу надсучасну бойову піхотну машину Lynx в Україні», – заявив Паппергер.

Паппергер додав, що Rheinmetall має 51% акцій цього підприємства.

Також він зазначив, що компанія планує будівництво порохового заводу та заводу з виготовлення боєприпасів в Україні, а також налагодження виробництва систем протиповітряної оборони.

«Перший завод вже готовий. Другий на підході. І я тепер наполягаю на прискоренні всього цього, адже ми не можемо витрачати час», – підкреслив директор компанії.

Паппергер також описав потужності цих заводів: «Виробнича лінія №1 буде зосереджена на виробництві танків. Виробництво пороху та боєприпасів буде відповідати стандартам НАТО, яких немає в Україні наразі… Також буде виробництво артилерії та боєприпасів для танків».

На початку березня генеральний директор Rheinmetall Армін Паппергер оголосив про плани компанії створити щонайменше чотири заводи в Україні.

Читайте також