Вантажне судно зруйнувало міст у Китаї: є загиблі та постраждалі (відео)

У місті Гуанчжоу на півдні Китаю сталася надзвичайна ситуація - контейнеровоз врізався в опору мосту Лисиньша, в результаті чого було повністю зруйновано мостове полотно. Інцидент трапився вранці 22 лютого.

Поки що невідомо, як це сталося. Причини аварії встановлюються.

Частина конструкції автомобільного мосту в місті Гуанчжоу виявилася зруйнованою внаслідок того, що в його опору врізався контейнеровоз. Згідно з офіційною інформацією, внаслідок аварії загинули двоє людей і ще троє вважаються зниклими безвісти. Двох удалося врятувати.

Через обвал мосту постраждали п'ять транспортних засобів. Два з них впали у воду, а три - на вантажне судно. Зокрема, впав пасажирський автобус, в якому був тільки водій, а також вантажний автомобіль.

Зазначимо, що в місті Чунцін був зведений футуристичний вантовий міст, який є найбільшим у світі двоярусним мостом з наскрізними вантовими фермами. Він протягом 3,6 кілометра з'єднував райони Дадукоу та Банань. На нижньому ярусі моста проходить автомобільний рух, а на верхньому - залізничний. Його портали мають незвичайну форму. Ця споруда є популярною серед туристів, які знімають відео та фотографуються на фоні моста, особливо при заході сонця.