Вибиті вікна, є постраждала: наслідки ранкової атаки на Одесу

Атака на Одесу: загарбники завдали ракетного удару

Сьогодні ранком, 24 квітня, російські окупанти здійснили напад на Одесу, в результаті ракетного обстрілу постраждала одна жінка, у будинках зруйновані вікна і обвалилися стелі. Про це повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

«Наразі відомо про одну постраждалу 43-річну жінку. Вона у середньої важкості стані та доставлена в лікарню.

Приблизно 30 будинків отримали пошкодження від ударної хвилі: вибите скло і шибки, а в деяких будинках зруйновані стелі.На місці події працюють всі необхідні служби», – написав Кіпер.

Він також додав, що наразі правоохоронні органи фіксують наслідки чергового злочину російських загарбників.

Минула доба війни: результати

За даними на сьогодні, 791-й день повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 101 зіткнення. Ворожа армія провела п'ять ракетних та 77 авіаційних ударів, здійснила 76 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

В складі російських авіаційних сил Збройних Сил оборони атаковано 17 районів зосередження особового складу та один зенітно-ракетний комплекс.

Також, за минулу добу підрозділи ракетних військ завдали удари по одній наземній станції управління безпілотними літальними апаратами, одному району зосередження озброєння та військової техніки, двом районам зосередження особового складу, одному засобу протиповітряної оборони та трьом іншим важливим об'єктам противника.