Вибух на залізничному мосту РФ: розвідка повідомила деталі

Українська розвідка підтверджує підірвання залізничного мосту в Самарській області РФ

На початку сьогоднішнього ранку, 4 березня, стало відомо, що залізничний міст через річку Чапаєвка в Самарській області РФ був підірваний, що призвело до припинення руху поїздів. Про це повідомляють представники служби розвідки Головного управління міністерства оборони України.

Головне управління розвідки міністерства оборони України підтверджує факт виведення з ладу залізничного моста через річку Чапаєвка у Самарській області на Росії. 4 березня 2024 року близько 6:00 міст був пошкоджений шляхом підриву його силових конструкцій

За даними української розвідки, цей залізничний міст використовувався РФ для перевезень військових вантажів, зокрема інженерних боєприпасів, які були вироблені на заводі АТ "Полімєр" у місті Чапаєвск, Самарська область.

З огляду на характер пошкоджень залізничного моста, його використання у найближчі декілька тижнів – неможливе

Сімам днями у Самарській області РФ стався вибух на залізничному мосту. Невідомі особи спробували підірвати опору моста через річку Чапаєвка на ділянці Зірка-Чапаєвськ рано вранці 4 березня. Точний час вибуху близько 6:15 за місцевим часом. Рух поїздів на мосту припинено, на місці інциденту працюють спецслужби.

За даними, пошкоджена металева конструкція моста, а також огородження, проте бетонна опора залишилася цілою.