Вибухи під Маріуполем: є підтверджене влучання по складу ракет для ППО окупантів

Вибух знищив склад ракет
Вибух знищив склад ракет

Удар по складу ракет для ППО неподалік Маріуполя

Поблизу Маріуполя був нанесений удар по складу ракет для систем протиповітряної оборони окупантів. У результаті можливо постраждало й розрахунок протиповітряної оборони. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"Підтверджено попадання в склад із боєкомплектом та ракетами для систем протиповітряної оборони у селищі Глибоке. Вибух тривав до 5:20. Ймовірно, постраждав наступний розрахунок протиповітряної оборони", - заявив він.

За словами радника мера, зараз окупанти розглядають евакуацію з села Портовське, яке знаходиться під повною контролем ворога. Та ж сама ситуація спостерігається у Мангуші.

"У Мангуші. Виїзд у бік Маріуполя перекрито, частково закрита траса 'Мангуш-Маріуполь'. За спостереженнями, триває перебазування в режимі термінової евакуації після удару. Деталі будуть пізніше", - додав Андрющенко.

Російські окупанти намагаються збудувати залізничну гілку для скорочення постачання військової техніки з Ростова-на-Дону до Маріуполя і Волновахи. За інформацією міської ради, логістичний маршрут планується через селище Бойківське (Тельманово) та територію Росії. Деякі ділянки цієї гілки вже були побудовані у весняний період як альтернативний варіант колії Гранітне-Маріуполь.

Раніше окупанти відкрили добудовану залізницю з російського Ростова-на-Дону до Маріуполя через Гранітне/Маловодне.

Читайте також