Вибухи у Києві та пожежа на мосту в Курську: головне за ніч

Вибухи у Києві та пожежа на мосту
Вибухи у Києві та пожежа на мосту

У Києві оголошено повітряну тривогу через пожежу на понтонному мосту у Курській області. Також в Хмельницькій області почулися вибухи. «Главком» зібрав головні новини ночі проти 20 серпня, щоб ви були в курсі подій.

На понтонному мосту у Курській області спалахнула пожежа

Олівер Александр, OSINT-аналітик, повідомив про пожежу на одній з понтонних переправ через річку Сейм у Курській області. Ці переправи були побудовані російськими військами після того, як українські сили атакували мости в цьому районі. За даними аналітика, пожежа спалахнула на переправі, що знаходиться на схід від села Зване.

ЦАХАЛ вражає склади зброї Хезболли в Лівані

Ізраїльські військові сили (ЦАХАЛ) здійснили напад на об'єкти Хезболли в Лівані з метою знищення складів зброї, що належать цій терористичній організації. Про це повідомляють ізраїльські ЗМІ. Згідно з джерелами, удар був нанесений по кільком ключовим складам на півдні Лівану, де зберігалася зброя та боєприпаси Хезболли.

У Хмельницькій області чути вибухи

О 2:02 в Хмельницькій області відбулися вибухи. За повідомленнями Суспільного та Повітряних сил ЗСУ, до регіону прилетіли ворожі безпілотники.

«На Хмельниччині (у Хмельницькій області - ред.) почулися вибухи, повідомляють наші кореспонденти», - йдеться у повідомленні Суспільного о 02:01.

Близько півночі Повітряні сили попереджали про ворожі безпілотники на межі Вінницької та Хмельницької областей. Згодом, близько 2 годин ночі, в Хмельницькій області пролунали вибухи.

Лавров заявляє про неможливість мирних переговорів

Путін відмовляється від мирних переговорів через ситуацію в Курській області. Російський лідер Володимир Путін виключає можливість мирних переговорів з Україною, посилаючись на те, що війна, розпочата ним проти України, нещодавно поширилася на територію Росії. Про це заявив помічник Путіна Юрій Ушаков, якого цитують AFP та російські ЗМІ.

Читайте також