Відбувся запуск першого в Україні мобільного застосунку про соціальні послуги

На Харківщині запрацював перший мобільний застосунок для соціальних послуг

Харківська обласна військова адміністрація спільно з Дитячим фондом ООН запустили перший в Україні мобільний застосунок "Соціальні послуги Харківщини". Про це повідомила пресслужба Міністерства соціальної політики України.

На Харківщині запрацював перший в Україні мобільний застосунок, який цифрував всі соціальні послуги

Наголошується, що застосунок містить карту надавачів соціальних послуг територіальних громад, які включають центри надання соціальних послуг, центри соцслужб, територіальні центри соціального обслуговування, інтернатні установи системи соцзахисту населення та інші.

Також у застосунку можна знайти контактні дані, інформацію про режим роботи кожної з установ, ознайомитися з переліком соціальних послуг, які в них можна отримати.

Наступна функція, яку планують додати до застосунку, - онлайн-запис, який буде передаватися до центру життєстійкості. Профільні спеціалісти відстежуватимуть, з якої громади звертається людина, щоб скерувати до неї мобільну команду та надати соціальну послугу.

Завантажити застосунок можна тут.

Нагадаємо, у Києві відкрили курси електромонтерок для жінок з інвалідністю, ВПО та матерів, які самостійно виховують дітей.

Стало відомо, що в Україні зафіксовано найнижчий рівень народжуваності за час незалежності.

Читайте також:

  • Зарплати, пенсії, тарифи: що зміниться з 1 квітня
  • "Увага! Соціальні виплати оновлено": поліцейські Винниччини застерігають громадян від шахрайських схем