Відключення світла: «Укренерго» змінило графіки в деяких областях

Графіки відключення електроенергії. Зміни у
Графіки відключення електроенергії. Зміни у "Укренерго"

Компанія "Укренерго" внесла корективи у графіки відключення електроенергії у Києві та 15 областях. Зараз три черги відключень будуть діяти з 7:00 до 22:00, усюди в країні. Раніше ці відключення запланували на період з 15:00 до 22:00.

Вранці була введена додаткова черга відключень у більшості регіонів.

У повідомленні компанії зазначено: "З 7:00 до 22:00 у Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській, Херсонській, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях та у місті Київ діятимуть три черги відключень одночасно".

Графіки відключення електрики для вашого регіону доступні на сайтах обленерго та ДТЕК.

Нагадаємо, 29 серпня в Україні будуть обмеження у споживанні електроенергії протягом доби.

Юрій Бойко, радник прем'єр-міністра України та член Наглядової ради "Укренерго", вважає, що наразі рано говорити про наслідки масової атаки на енергосистему, яка сталася 26 серпня. Зміни також планують зробити у підготовці до зими.

Президент Зеленський заявив, що захист енергооб'єктів України розробляється на різних рівнях і їх деталі мають бути збережені в таємниці перед ворогом. Він також зазначив, що не підтримує "енергопіар" і не дозволить ворогові дізнатися, куди планується ударити, а куди - ні.

Читайте також