Відновлено електропостачання на Донеччині: майже 50 тис. сімей отримали світло

Відновлено електропостачання в 32 населених пунктах Донеччини

У Донецькій області після тижня роботи фахівці з електроенергетики змогли відремонтувати пошкодження в системі електропостачання і повернули світло до 32 населених пунктів. Це дозволяє близько 50 тисячам сімей знову мати доступ до електроенергії. Про це повідомили у Донецькій обласній державній адміністрації.

Ворожі напади на енергетичну інфраструктуру минулого тижня стали найбільш масштабними за останній період. Об'єкти, пов'язані з генерацією, передачею та розподілом електроенергії, були серйозно пошкоджені, що призвело до обмеження споживання енергії. У зв'язку з цим у Донецькій області були введені тимчасові відключення світла для стабілізації ситуації.

Минулого тижня ворожі напади на енергетичну інфраструктуру стали найбільш масштабними за останній період.

Нагадаємо, у Хмельницькій області станом на вечір 25 березня фіксують суттєве зростання навантаження на електромережі, тому було запроваджено графік погодинних відключень, щоб зменшити навантаження.

Як повідомлялося раніше, 22 березня російські загарбники здійснили масштабний обстріл території України. Унаслідок цього вибухи пролунали в декількох містах, зокрема, у Дніпрі, Запоріжжі, Харкові, Хмельницькому та інших, і деякі міста залишилися без світла.