Відома співачка розповіла про 69-річного батька, який служить у ЗСУ

Батальйонний. Тень національної слави і країни.
Батальйонний. Тень національної слави і країни.

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла про свого тата Леоніда Григоровича. Батько Злати є полковником медичної служби у ЗСУ та військовим хірургом. Злата зазначає, що бажання батька допомагати українським бійцям ніколи не припиняється. Навіть у його 69 років, після відпусток з фронту, він завжди повертається туди, де потрібна допомога пораненим захисникам на передовій.

«Щоразу, коли батько приїздить у невеличку відпустку, то каже, що все, більше не зможе поїхати. Тут операцію вистояти молодому хірургу важко, а тут 69 років. Але після чергового відновлення каже, що знову поїде й не може сидіти на місці, склавши руки. Я кажу: «Тату, що ти, як ти?» А він відповідає: «Не дочекаєтеся». Тато молодець», – розповіла Злата в інтерв'ю «Ближче до зірок».

Злата Огнєвіч бере приклад з батька і також допомагає військовим на протязі тривалого часу. Вона проводить благодійні концерти для української армії у різних місцях України. Згідно зі словами Злати, вона розуміє важливість цієї справи, незважаючи на втому.

«Я почала їздити на благодійні концерти ще до того, як це стало популярним. Сплю в бусах, мрію про спокійний сон в ліжку, яке не рухається. Звичайна поїздка до військових виглядає так: ми виїжджаємо з Києва, їдемо сотні кілометрів, даємо один концерт, потім знову переїзд, другий концерт і повертаємося додому. Але військові потребують нашої підтримки», - наголосила співачка.

Раніше режисер і актор Ахтем Сеітаблаєв розповів, на якій посаді він служить у Збройних силах. У інтерв'ю Славі Дьоміну актор зазначив, що він зараз служить у комунікаційному відділі штабу Командування Сил територіальної оборони. 

Читайте також