Відома волонтерка зробила фото із Залужним та згадала Безуглу

Учасниця Громадської антикорупційної Ради при Міністерстві оборони Дана Ярова опублікувала фото з головнокомандувачем Збройних сил Валерієм Залужним. Вона поділилася світлиною на своїй сторінці у Facebook.

На знімку Залужний і Ярова, які позували перед камерою на фоні новорічної ялинки, посміхаються й обіймаються. Цікаво, що волонтерка згадала Мар'яну Безуглу, нардепку від партії «Слуга народу», яка останнім часом критикує Залужного та зіткнулася з Яровою.

«Віримо, любимо, підтримуємо. P.S. Мар'яна, виходь, подружко», – написала Ярова.

Згодом Мар'яна Безугла підняла суперечку з Даною Яровою, називаючи її «фейковою волонтеркою». Нардепка зазначила, що футболка Ярової коштує 11 тисяч гривень, що, на її думку, свідчить про «заробіток на волонтерстві».

Пізніше Дана Ярова розповіла, що продала светр бренду Moschino за 5 тисяч доларів. Гроші вона використала на придбання автомобілів для Збройних сил України.

Після того, як інші волонтери, суспільні діячі та політики підтримали Дану Ярову, Мар'яна Безугла звернулася до Служби безпеки України через «мережу волонтерів, які можуть насолоджувати суспільство». Партія «Європейська Солідарність» заявила, що Безугла повинна публічно просити вибачення перед волонтерами.

На думку Мар'яни Безуглої, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний – жива людина, яку зробили ідолом, щоб потім просто використати. Вона також продовжила критикувати Залужного через його зустрічі з Даною Яровою, з якою нардепка раніше мала суперечки.

Депутати від партії «Слуга народу» обурені заявами Мар'яни Безуглої про необхідність його зміни. За їхніми словами, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не виконав заплановані завдання на 2024 рік.

Заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, народний депутат від «Слуги народу» Мар'яна Безугла провела кастинг на посаду головнокомандувача ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

На замітку, народна депутатка від фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко відхилила запит за дружбу від Мар'яни Безуглої.