Відомий блогер мобілізувався до лав ЗСУ

Український відеоблогер Олексій Шкробинець, що відомий як автор YouTube-каналу Geek Journal Тайлер Андерсон, повідомив про своє приєднання до Збройних сил України. Про це він написав на своїй сторінці в Telegram у неділю, 21 квітня.

«Страшні втрати стались на ютубному фронті… бо як ви вже зрозуміли… я подався до лав ЗСУ!.. Останнє відео на цьому каналі було про персональну відповідальність, і я своїм прикладом хочу показати, що її повинні брати всі. В тому чи іншому вигляді», – написав він.

«Я вважаю, що якщо ви не працюєте на українську перемогу в будь-якому вигляді, то ви прямо допомагаєте ворогу. Тому дякую всім, хто робить хоч щось. Якщо ви не готові йти до війська, то допомагайте війську. І чисто моя вам порада, якщо ви за останні 2 роки не ходили навіть на курси першої допомоги, то от вам сигнал нарешті піти», – написав блогер.

Розповідаючи про Олексія Шкробинця і його канал Geek Journal, варто зазначити, що він спеціалізується на оглядах українських та світових фільмів, а також обговоренні актуальних новин. На даний момент, 21 квітня 2024 року, на каналі підписано 364 тисячі користувачів, а відео набирають від кількох десятків тисяч до мільйона переглядів.

Раніше Мстислав Банік, керівник із розвитку електронних послуг в Міністерстві цифрової трансформації, також підписав контракт з ЗСУ. 

Українець Остап, письменник, перекладач та засновник YouTube-каналу «Твоя Підпільна Гуманітарка», також відправився до Збройних сил України. 

Зазначимо, що Сергій Жадан, письменник, музикант і волонтер, планує мобілізуватися до бригади Національної бригади України «Хартія».

Також відомий український музикант Сергій Сілаков, відомий як thekomakoma, вступив до лав української армії. Він розмістив відео, у якому з'явився у військовій формі та закликав своїх шанувальників пожертвувати для підтримки його батальйону.

Нарешті, Андрій Хливнюк, фронтмен гурту «Бумбокс», який з початку війни активно боронить Україну, закликав чоловіків не чекати повісток, а йти на фронт добровольцем. 

Читайте також:

  • Остап Українець: Наша кінцева мета – суспільство, яке не знатиме російської з дитинства
  • Битва мовознавців. Хто і за що напав на зірку «1+1» Авраменка