Відомий український блогер потрапив до бази «Миротворця»: деталі

Фото блогера, включеного до бази «Миротворця»
Фото блогера, включеного до бази «Миротворця»

Український блогер Олександр Волошин став об'єктом уваги бази "Миротворець".

На офіційному сайті організації зазначено, що Олександр "брав участь у актах гуманітарної агресії проти України" та "поширював російську пропаганду". Вказуються його висловлювання у профілі на Instagram, на яке підписано багато людей. Волошин, у коментарі після обстрілу "Охматдиту", заявив про необхідність перемир'я та грати на "умови ворога". Він також зібрав гроші для постраждалих, які передав конкретним сім'ям.

Пізніше Олександр зрозумів свою помилку і публічно перепросив тих, хто образився. Він заявив, що його слова були неправильно сприйняті, а зібрані гроші були передані сім'ям, які потребували допомоги. Тепер він готується до звіту про це.

У фотоблозі Волошина зазначено, що це робить його "ворогом народу". Він негативно ставиться до таких приписів у своєму профілі, оскільки вже виправдався за свою некоректну поведінку.

Мені порівняли з сепаратистом. Коли мені це скинули, я спочатку не повірив... Думав, що товариш вирішив мене розіграти, але потім зрозумів, що це правда. Я не знаю, як мені реагувати на це. Кожен день відбуваються події, які роблять мене в очах тих людей, які не бачили всієї ситуації, ворогом, і змушують мене виправдовуватись. Не знаю, що далі робити та чого очікувати, але судячи з усього, це далеко не фінал. При тому, що я вже сто разів казав, що я не маю рації й визнав свою помилку

Блогер та чоловік Анни Трінчер, Олександр Волошин, опублікував шокуюче відео, де він лежить в труні. Він розповів, що це робив, аби "зрозуміти себе". Після п'яти хвилин у труні він розплакався.

Раніше у Одесі фітнес-тренер знущався над військовим і побажав смерти українським захисникам. Відео опублікував блогер Дем'ян Ганул.

Відомий "психолог" Спартак Суббота заступився за росіян та російську мову під час свого ефіру в Instagram. Він вважає, що росіяни не найгірші загарбники у світі та може спілкуватися російською мовою.

Читайте також