Відомий український боксер допомагає другу Кадирова

Словенський боксер допомагає Кадирову на тренуванні
Словенський боксер допомагає Кадирову на тренуванні

Український боксер Єгор Великовський допомагає росіянину Артуру Бетербієву підготуватися до бою за титул абсолютного чемпіона світу у напівважкій вазі з Дмитром Біволом з Росії. Про це Великовський повідомив на своїй сторінці в Instagram.

«Після трьох тижнів важких спарингів з чемпіоном світу відчуваю заряд мотивації, впевненості та відчуття нового етапу в моїй професійній кар'єрі», - написав українець.

Бетербієв є другом глави Чечні Рамзана Кадирова. На це звернув увагу головний редактор ua.tribuna.com Олег Щербаков у своєму пості на Facebook. Він критикує Єгора та інших українських боксерів, які висловили підтримку Великовському в Instagram.

«Український боксер Єгор Великовський допомагає готуватися до бою кадировцю Артуру Бетербієву. Про це він сам з гордістю повідомив у своєму інстаграмі. Пост уже лайкнули інші українські боксери Дмитро Митрофанов, Сергій Радченко, Федір Черкашин та інші. Круто, молодці», - написав Щербаков.

Бій Бетербієв - Бівол відбудеться 12 жовтня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія), хоча раніше WBC був проти проведення цього поєдинку.

Раніше повідомлялося, що молода українська тенісистка з Львова грає турніри в парі з росіянкою.

Читайте також

На війні загинув український гандболіст
сьогодні, 19:22 27 переглянули
Фото загиблого українського гандболіста на фоні прапора