Відомий український дизайнер розповів про стосунки з чоловіком

Український дизайнер та його чоловік
Український дизайнер та його чоловік

Український дизайнер та режисер Олексій Залевський вперше за довгий час зізнався про своє особисте життя. В одному інтерв'ю він розповів про стосунки з чоловіком, які тривали близько року, але припинилися через зраду. 

«Ми настільки кохали один одного, що в нас жодного разу не було сексу. Це було кохання отаке. Він мене покинув і поїхав. Він зрадив з жінкою. Вона його заразила якоюсь венеричною хворобою ще. Я йому колов уколи і все одно продовжував кохати», – розповів Залевський.

Дизайнер розповів також, що він закохувався востаннє багато років тому і наразі є вільним. Він не боїться самотності і не зустрів людину, з якою хотів би прожити решту життя. 

Що відомо про Олексія Залевського

Олексій Залевський був відомим дизайнером, художником по костюмах, а також режисером і ведучим шоу. Його вбрання виступали на українських зіркових західках, а його покази вважалися сміливими та авангардними.

У 2011 році Залевський був режисером шоу «Зірка+Зірка 2», а після закінчення проекту співачка Оля Полякова перестала співпрацювати з дизайнером. Залевський був активним учасником Українського тижня моди, але згодом його виключили з програми заходу.

Для заробітку на життя він займався масовим одягом та виконував індивідуальні замовлення. Останнім часом його фінансове становище погіршилося через коронавірус та війну. Залевський також зізнався, що він серйозно хворий, не має роботи і живе на мізерну пенсію.

Читайте також