"Виграли заслужено": Ребров оцінив гру збірної України проти Північної Македонії

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував перемогу у матчі проти Північної Македонії у рамках кваліфікації на Євро-2024. Він наголосив, що команда заслужено перемогла і ця перемога є важливою як для України, так і для Збройних Сил України. Ребров висловив вдячність гравцям, які вийшли на поле з метою перемоги незалежно від шансів суперника. Тренер зауважив, що хоча Північна Македонія мала свої моменти, перемога збірної України була істинною заслугою українських гравців. Зазначено також, що Ребров має деякі зауваження до гри оборони.

Керманич збірної України відзначив, що на високому рівні грають найкращі футболісти, і Північна Македонія успішно зіграла наприкінці першого тайму. У другому таймі українці мали свої моменти, і якби забили другий гол, було б легше. Тренер обговорив також гру Михайла Мудрика, який не зміг реалізувати кілька моментів. Він наголосив, що Мудрик, хоч і вже грає за "Челсі", все ще має багато працювати і прогресувати, і що він допомагає команді своїми зусиллями.

Україна перемогла Північну Македонію з рахунком 2:0 в матчі відбору на Євро-2024, який відбувся в Празі на стадіоні "Генералі Арена". Голи відзначили Георгій Судаков та Олександр Караваєв. Після цієї перемоги збірна України отримала 10 очок і посідає друге місце в групі, випереджаючи Італію на три очки. Однак італійці мають ще два незіграні матчі.