Військові ЗСУ розповіли, чи справді Bradley ефективні на фронті

Російські військові бояться американської броні

Командир бойової машини "Курт" повідомив, що російські військові починають розбігатись при наближенні броньованої машини М2 Bradley. Він розповідає про випадок, коли десять російських військових почали тікати після того, як почули Bradley, але були вразені огнем з більшої відстані. Військовий стверджує, що російська техніка не стоїть поруч з американською, яка є набагато сильнішою.

Я хочу, щоб вони втікали з повними кишенями уламків

Оператор-навідник "Румин" додає, що екіпаж бойової машини часто допомагає медикам забирати поранених з поля бою. Вони постійно виїжджають на передову, бо росіяни продовжують атакувати, незважаючи на те, що поле бою вже повне їх тіл.

За один виїзд можемо покласти цілий взвод.

Броньована машина М2 дозволяє українським військовим працювати безпечно на передових позиціях. Вона не боїться мінометних обстрілів і витримує прямі влучання. Військові дуже задоволені технікою і бажають використовувати її в боротьбі з російськими загарбниками.

За останні два місяці російські військові врізалися у п'ять американських танків Abrams. Українські військові планували використовувати ці танки для проривних операцій.