Військовий розповів, як дивом вижив після удару ракети

Виживший після удару ракети вояк
Виживший після удару ракети вояк

Ігор Олійник витримав важке поранення внаслідок прильоту ракети на позиції своєї військової групи. Швидка медична допомога та його бажання жити рятували солдата. Про це він розповів в інтерв'ю для Tsn.ua.

У момент обстрілу Ігор Олійник перебував на командно-спостережному пункті своєї групи, яка була направлена допомогти механізованому батальйону утримувати позиції.

«Я займався облаштуванням нашої точки перепочинку та розташуванням підрозділів, а також виводив групи бійців на позиції. В один прекрасний ранок, коли до нас приїхала група бійців на ротацію, я ще тільки прокинувся. Раптово влетіла ракета, і з того моменту я нічого не пам'ятаю. У мене було важке черепно-мозкове поранення і контузія. Бійці, які мені допомагали та евакуювали, розповідали мені про все», – розповів Ігор Олійник.

На відео можна побачити розповідь самого військового:

Цей військовий був єдиним постраждалим в своїй групі в результаті такого обстрілу. Він втратив око та руку в одразу.

«Такий обстріл може статися в будь-який момент, і ніхто не може передбачити це. При тому, що всі ми були в окопі, я також. Але ракета, яка влетіла, була не просто міною. Мені швидко і кваліфіковано надали допомогу, а потім мене евакуювали», – розповів Ігор Олійник.

Раніше цей військовий розповідав, як ворог проводив жорсткі наступи під Авдіївкою.

Також він скаржився, що після розпочатого роботи на ТЦК люди почали уникати його.

Читайте також