Вірастюк обматюкав Іво Бобула

Український силач та народний депутат Василь Вірастюк висловив своє незадоволення Народним артистом Іво Бобулом. Це було заявлено в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Сам Дьомін нагадав про конфлікт між Вірастюком і Бобулом, який триває близько 8 років. Він сказав: «Я нещодавно брав інтерв'ю у Іво Бобула, і він мені сказав, що якщо ви зустрінетеся, вибачтеся...».

Вірастюк перебив: "Та пішов він на х**, товстий мішок, б**, гі*на".

Дьомін запитав, чи можна цю частину їхнього розмови вирізати з інтерв'ю і не показувати в ефірі. Вірастюк дозволив: «Та давай. Він абсолютно без почуття гумору. Я робив це один раз на телеканалі "1+1". Скільки разів я повинен вибачатися?».

За словами Вірастюка, на тому самому "1+1": «Можливо, там було сказано щось не дуже точно про Лілію Сандулесу. Я вибачаюсь, знімаю свої слова, але я нічого поганого не мав на увазі».

Вірастюк наголосив, що Бобул бреше, коли каже, що вони ніколи не зустрічалися особисто: «Та я зустрічався з ним у Львові на залізничному вокзалі. Він замерз».

Нагадаємо, конфлікт почався в 2016 році, коли Вірастюк вигнав Бобула з готельного номеру в Чернівцях. Стронгмен не приховував свого незадоволення в коментарях.

Після цього жарту Бобул заявив, що для нього Вірастюк "вмер назавжди".

Народні артисти України Іво Бобул і Лілія Сандулеса об'єдналися у творчому тандемі. Вони виступають з програмою "Берег любові через роки". Разом вони не виступали протягом двох десятиліть.

Розлучення Вірастюка з дружиною та судовий процес про аліменти

Народний депутат з "Слуги народу" Василь Вірастюк розлучається зі своєю другою дружиною Інною. Він пояснив, що наразі не має фінансових можливостей для сплати аліментів, які вимагає його дружина. Процес розлучення триває рік і ще не завершився. Інна судиться за золоту плитку вагою 1 кілограм. Про це було зазначено у статті "Бум розлучень у парламенті. Драма "слуги" Марченко та війна за золото Вірастюків" на сайті "Главком".