Виростуть двічі на рік: кому з українців підвищать пенсії у 2024 році

Торкнуться кого?

У всьому світі пандемія коронавірусу змушує людей шукати способи запобігти поширенню інфекції. Україна також впроваджує заходи для протидії COVID-19.

Президент України, Володимир Зеленський, вніс важливі зміни до переліку осіб, які мають обмеження. Зокрема, тепер торкнеться це рішення тих, хто поїхав на відпочинок або відрядження у країни, що вважаються небезпечними щодо коронавірусу.

«Замовний листом від Головного санітарного лікаря України, я керуючись законами України, підписав Указ про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України. Керівництво відповідних установ та підприємств має право відмовити у виплаті заробітної плати і здійсненні виплати компенсації вартості відпустки у разі невикористання необхідних заходів безпеки в умовах поширення коронавірусу», – заявив Зеленський.

Таким чином, уряд вживає заходів, щоб прискорити боротьбу з коронавірусом. Порушення правил безпеки може мати серйозні наслідки для громадян.

Ми повинні відповідально ставитися до ситуації і дотримуватися всіх необхідних заходів безпеки, щоб захистити себе та інших від поширення COVID-19.