Віталій Козловський дав три концерти у бомбосховищах Запоріжжя

Український співак Віталій Козловський зустрівся з жертвами російської агресії та нашими захисниками у Запоріжжі. Він заспівав для військових, лікарів, переселенців з Маріуполя. Щоб концерти були максимально безпечними, їх провели у спеціальному укритті.

Віталій Козловський підтримує своїх співгромадян на культурному фронті. З моменту повномасштабної агресії росії проти України співак часто зустрічається з земляками, щоб хоч трохи відвернути людей від думок про війну та жахливі реалії.

Наразі мільйони українців змушені залишати рідні будинки через безжальні обстріли з боку росіян. Раніше наші артисти виступали на великих сценах, а зараз радують людей піснями у бомбосховищах.

«Запоріжжя. Замість площ та будинків культури три концерти у бункері! Для військових, лікарів та переселенців з Маріуполя. Я хочу, щоби люди не плакали. Я хочу, щоб люди посміхалися та танцювали від душі у вільній нашій Україні. Так і буде», – заявив Віталій Козловський.

Українці дякують співаку за підтримку. Зараз кожен переживає складні часи, тому як ніколи потрібне єднання, розуміння, допомога.