«Витискання війни на територію РФ»: про що Сирський доповів президенту

Витискання війни на територію РФ
Витискання війни на територію РФ

Президент Володимир Зеленський розповів про доповіді головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського щодо ситуації на фронті та дій Збройних Сил України під час війни з Росією. Він також подякував українським воїнам за їхню відвагу та усвідомлення української держави.

Зеленський відзначив конкретні бригади та підрозділи, які проявилися на фронті, зокрема 47-му і 110-ту окремі механізовані бригади та інші. Він висловив свою вдячність всім військовим, які беруть участь у захисті України.

Також Зеленський подякував партнерам за санкції проти Росії та осіб, пов'язаних з нею, зазначивши, що Україна працює над новими обмеженнями для російської держави.

Президент також повідомив про отримання нових оборонних пакетів, які включають ракети, снаряди та артилерію, і зазначив, що очікує рішень від США, Великої Британії та Франції щодо далекобійності.

Зеленський оголосив про підготовку рішень, які мають зміцнити духовну незалежність України та позбавити Москву можливостей обмежувати свободу українців. Він закликав усіх підтримати ці рішення.

Нагадаємо, що Зеленський раніше повідомив про українських захисників, які все частіше беруть в полон російських окупантів.

Читайте також