Влада показала наслідки російського удару по Дніпру (відео)

Сьогодні, 2 квітня, в результаті ракетного удару, який здійснили окупанти, постраждали 18 людей, включаючи 5 дітей. Військові показали наслідки цієї нападу.

У офіційному повідомленні зазначається: "Росіяни скоїли злочин проти найдорожчого - дітей! Вони зруйнували дитячий садок в Дніпрі. Та ще й коледж, де протягом багатьох років вирощували спортивні таланти, які стали справжніми зірками на міжнародній арені".

Офіційні представники зазначили, що з коледжу випустили таких відомих спортсменів, як Ярослава Магучіх, Михайло Кохан, Анна Рижикова та Денис Кесіль, які цього року представлятимуть країну на Олімпійських іграх.

У повідомленні також зазначається: "Хлопці та дівчата, які були в коледжі під час вибуху, дотрималися правил безпеки та відразу спустилися в укриття. Тим не менш, агресія, яку на них спрямував ворог, залишить свої наслідки".

Нагадаємо, що у ніч проти 2 квітня в Дніпрі пролунали вибухи під час повітряної тривоги, яка була оголошена через загрозу ворожих атак.

Також ДСНС показала наслідки російського удару по Дніпру.

Стан воєнного конфлікту

На сьогоднішній день триває 769-та доба широкомасштабної збройної агресії Росії проти України. За останню добу було зафіксовано 71 зіткнення. Загалом, ворог випустив 8 ракетних та 93 авіаційних ракети, і здійснив 126 обстрілів з реактивних систем по позиціях наших військ та житлових районах. Вночі російські окупанти знову атакували Україну, використовуючи 10 безпілотників типу "Shahed". Наші протиповітряні сили знищили 9 з них.