"Внутрішня справа РФ" – президент Казахстану відмовив Путіну в підтримці

Російський диктатор Володимир Путін 24 червня подзвонив президенту Казахстану Касим-Жомарту Токаєву, щоб розповісти про ситуацію в країні.

Водночас той заявив, що події, які зараз відбуваються в Росії суто внутрішня справа РФ, повідомив у суботу вранці офіційний сайт президента Казахстану.

"Путін поінформував казахстанського лідера про ситуацію в країні. Токаєв зазначив, що конституційний порядок і верховенство закону є неодмінною умовою підтримки правопорядку країни. Це є основою безпеки суспільства та його успішного розвитку", сказано в повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Президент РФ "подякував за виявлене розуміння Казахстаном ситуації, що склалася в Російській Федерації", підсумували у пресслужбі Токаєва.

Також Путін вже встиг поговорити з самопроголошеним президентом Білорусі та президентом Узбекистану Шавкатом Мірзієєвим.

У ніч проти 24 червня один із літаків родини самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка вилетів з країни у курортний Бодрум в Туреччині. При вході в повітряний простір Росії літак відключив.